Rețeta zilei Salată Caprese

de Cuget Liber Vineri, 30 Aprilie 2010 421
Ingrediente pentru patru porții: 6 roșii, 250 g mozarella bile, o legătură busuioc, ulei de măsline, oțet, sare, piper măcinat. Mod de preparare: Tăiați mozarella în felii. Așezați feliile pe o farfurie întinsă, turnați în fir subțire ulei de măsline, sărați și piperați, presărați deasupra frunze de busuioc tocate și lăsați să se marineze timp de o oră. Apoi tăiați roșiile rondele și pe un platou sau o farfurie întinsă alternați felii de roșii cu mozarella, stropiți cu oțet, sărați, piperați și decorați cu frunze de busuioc. Dacă nu aveți busuioc verde, puteți folosi și uscat, în cazul acesta frecați o linguriță de busuioc uscat cu o lingură de ulei de măsline, iar amestecul îl folosiți pentru a marina mozarella. Decorați cu frunze de pătrunjel verde pentru un aspect frumos.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei