Secrete culinare

de Cuget Liber Vineri, 04 Iunie 2010 335
l Înghețata preparată în casă nu va avea cristale de gheață dacă adaugi în compoziție câteva picături de zeamă de lămâie. l Căpșunile folosite pentru decor trebuie stropite cu alcool sau coniac pentru a-și menține savoarea și culoarea. l Nucile, fructele, rahatul folosite la prăjituri se trec prin făină, pentru a nu se lăsa la baza tăvii. l Aluatul pentru tarte va fi mai fin și mai gustos dacă adaugi în compoziție măr ras. l Spaghetele vor fi mai gustoase dacă în apa în care fierb se adaugă o foaie de dafin. l Friptura se frăgezește numai cu vin alb. l Legumele pentru salată se țin în prealabil la rece, în caz contrar salata se va acri destul de repede.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei