Semne care ascund probleme severe de sănătate

de Cuget Liber Joi, 06 Iunie 2013 269
Corpul are propriul său… limbaj, în sensul că transmite o serie de semnale care atenționează că organismul suferă din cauza anumitor afecțiuni. Iată care sunt semnele ce pot ascunde probleme serioase de sănătate citate de Click pentru femei: 
Aftele din gură care apar, din când în când, la nivelul cavității bucale sugerează faptul că ești stresată sau epuizată. Însă, atunci când apar în mod frecvent pot fi un semn al unor probleme de sănătate mai grave precum boala celiacă (afecțiune a sistemului imun) și chiar cancer bucal.
Pielea inflamată din zona bărbiei prevestește existența unui sistem digestiv aflat sub stres. Un alt semn care indică existența stresului în organism sunt eczemele, exfolierea pielii și dermatita în zona feței și a capului, care pot apărea din cauza unor probleme intestinale.
Petele negre din zona ochilor. Potrivit WrongDiagnosis.com există 110 posibile cauze care duc la apariția petelor negre din jurul ochilor. Cele mai comune sunt lipsa somnului, perioadele stresante sau depresia. Însă, ele pot semnala și o deficiență a unor compuși care pot cauza probleme psihice și de comportament.
Sângerarea gingiilor este un semn al afecțiunilor ce apar la nivelul acestora. Cu toate acestea, sângerarea frecventă a gingiilor poate semnala existența unor boli mai grave, precum leucemie și afecțiuni trombocitare.
Căderea genelor. Poți pierde o geană sau două din când în când, însă căderea exagerată a genelor poate semnala existența unei probleme tiroidiene nediagnosticate.
Căderea părului în exces poate fi cauzată de diferite afecțiuni, printre care se numără febra mare, probleme tiroidiene sau care apar la nivelul pielii, stres, schimbări bruște de greutate și anemie. Deși căderea părului este des asociată cu partea masculină, șase din 10 femei suferă din cauza căderii părului în exces.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei