Meniu de week-end Șnițel tirolez

de Cuget Liber Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011 534
Ingrediente: 2 șnițele de porc (circa 150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, un cățel de usturoi, 20 g unt topit, ¥ l supă închisă la culoare, 100 g smântână acrișoară, o lingură făină, coaja de la jumătate de lămâie.
Mod de preparare: Șnițelele se bat ușor, se sărează și se piperează. Se zdrobește usturoiul și se așează pe carne. Aceasta se prăjește în unt. Se toarnă supa și se călește puțin carnea. După aproximativ jumătate de oră, se scot șnițelele și se păstrează la cald, în folie de aluminiu. Făina se amestecă cu smântâna și se leagă cu aceasta sosul. Se adaugă apoi fâșii subțiri de coajă de lămâie și, în funcție de preferințe, capere tocate și se călesc toate puțin. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei