Rețeta zilei Spirale cu ciuperci

de Cuget Liber Marţi, 16 Noiembrie 2010 394
Ingrediente: 400 g paste sub formă de spirale, 300 g ciuperci tocate mărunt, 40 g cașcaval ras, 4 linguri smântână, 2 linguri ulei de măsline, vin alb, o ceapă, usturoi, 4 roșii, sare și piper. Mod de preparare: Rumeniți puțin în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate, adăugați ciupercile, patru linguri de vin alb, sarea și piperul și lăsați să se evapore la foc mic. Completați cu roșiile feliate și cu smântâna și lăsați-le la foc mic 15 minute. Fierbeți spiralele în apă cu sare, strecurați-le, condimentați-le cu sosul preparat și amestecați-le cu puțin cașcaval ras.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei