Taxa autorizației de construcție. Cum se calculează

de Florica ZDRU Luni, 27 Octombrie 2014 198
"Mă interesează dacă taxa pentru autorizația de construcție se calculează după declarațiile pe proprie răspundere a proprietarului, dacă omul nu are încă dosarul gata? Vă mulțumesc, Cristian Apostol".
v v v
Taxa de eliberare a autorizației de construcție reprezintă 0,5 % din valoarea construcției stabilită pe baza declarației solicitantului și în funcție de suprafața desfășurată a construcției. De precizat că valoarea declarată a autorizației de construcție nu va putea fi mai mică decât valoarea determinată potrivit prevederilor legale în vigoare privind impozitele și taxele locale.
Important! Pentru ca dosarul să nu fie înapoiat solicitantului, documentația trebuie foarte bine structurată pe specialități de la început. 
Taguri

Comentează știrea

Relu
26 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei