V-ați dori ca primarul Constanței să fie o femeie?

de Cuget Liber Joi, 08 Martie 2012 647
Când oamenii unei localități văd că lucrurile nu merg prea bine, iar orașul nu arată așa cum și-ar dori, este natural să-și dorească o schimbare. De ce nu, un primar-femeie pentru Constanța? Este o întrebare la care am dorit să aflăm un răspuns, profitând de faptul că astăzi este 8 Martie.
l Pentru o femeie, candidatura la funcția de primar al Constanței este, de departe, atât o imensă provocare, cât și o probă de curaj. Cel puțin aceasta este părerea Laurei Minga, care, în ultimii ani, a asistat neputincioasă la degradarea continuă a orașului nostru: "După atâtea mandate ale unui bărbat, Constanța s-a transformat în ceea ce se vede prea bine cu ochiul liber. Cred că ar fi foarte bine ca la cârma Constanței să treacă o femeie. Au trecut atâția ani de la Revoluție, iar femeile-primar le putem număra pe degete, cel puțin în județul nostru, dar nici în țară nu cred că sunt prea multe. M-am săturat de munții de gunoaie, de străzile și trotuarele jalnice, iar Peninsula mă bagă în depresie. Situația orașului nostru nemulțumește multă lume, de aceea cred că trebuie încercat să votăm o femeie".
l "Sincer, m-am gândit și eu la asta. Femeile noastre sunt bătăioase, știu să facă și campanie electorală. Rămâne de văzut dacă vom găsi una curajoasă, să revitalizeze orașul după o lungă perioadă de agonie!" – este de părere Tiberiu Mușat. Referitor la calitățile - atuurile femeii-primar, bărbatul pune pe primul loc spiritul gospodăresc înnăscut al acesteia, demonstrat în familie, în afara ei, la locul de muncă. Dacă s-ar adăuga și onestitatea, plus sinceritatea, crede că profilul femeii-primar prinde contur: "Plus că acolo unde primarul este o femeie, luptele politice sunt mai slabe sau e chiar liniște. Când vrei să faci o treabă ca lumea, n-ai timp de războaie ieftine!".
v v v
Dumneavoastră, dragi cititori, credeți că o femeie ar putea face față provocărilor unui oraș de talia Constanței?
Taguri

Comentează știrea

Mambo
8 martie 2012
Primăriță (?!)

Dacă ar fi să avem primăriță, o "mănâncă de vie" mafioții, interlopii, țiganii, nici dacă ar fi în genul primăriței din Cumpăna cu sânege'n vene. În acest oraș ne trebuie un primar apolitic, gospodar, cunoscut de constănțeni, dur care să aplice legea dacă e nevoie, cu biciul . Chiar și așa șansele sunt minime să avem un astfel de primar din cauza boșorogilor care se gândesc numai la pachetul cu alimente. Pe ei nu-i interesează soarta orașului, a copiilor și nepoților lor. Zicala lor e una singură: "după mine potopul" !

admirator
8 martie 2012
gresit pusa problema

Cum ar fi ca la primarie sa apara mama lui Mazare? sau una di pitzipoancele lui? Nu sexul este conditionarea ci capacitatea. Cine poate sa-l darime pe mafiot si sa construiasca? Daca stiti o femeie mai buna decit Chiru, cu placere. Daca nu, taceti dreaq din gura. Pentru ca sostemul mafiot poate scoate oricind o fufa sau fosta fufa subordonata, care sa le execute ordinul. Si pe care sa o voteze "majoritatea" constantenilor... Inca nu ati inteles esenta sistemului cu care ziceti ca luptati...

cetatean
8 martie 2012
DOAR SA PLECE BORFASUL

si hotii ordinari ca petcu-dospinescu, racu, babus si PORCUSHOR

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei