ANUNȚ IMPORTANT de la Centrul de Excelență Constanța

de Simona ANGHEL Joi, 20 Octombrie 2022 382
Comisia de selecție din cadrul Centrului de Excelență Constanța anunță că din cauza numărului foarte mare de e-mailuri trimise și care trebuie să fie înregistrate, nu se poate organiza testarea anunțată pentru data de 22 octombrie 2022. Fiecare elev care a trimis documentele pentru înscriere va primi, până marți, 25.10.2022, ca răspuns la e-mailul trimis, un e-mail de confirmare care va conține un număr de înregistrare. Acest număr de înregistrare va deveni și codul de anonimizare a datelor personale la afișarea rezultatelor selecției de tip examen - în cazul în care aceasta va avea loc.
Așadar, testarea cognitivă, în cazul în care numărul elevilor înscriși la o anumită disciplină va fi mai mare decât cel al locurilor scoase la concurs, va avea loc pe data de 5 noiembrie 2022, de la ora 9.00, la Școala Gimnazială Nr. 37 Constanța, pentru toate disciplinele.
Testarea pentru limba engleză se va da obligatoriu, indiferent de numărul elevilor înscriși, tot pe 5 noiembrie 2022, la Școala Gimnazială Nr. 37 Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei