Astăzi se premiază Excelența Academică Românească!

de Simona ANGHEL Joi, 07 Ianuarie 2016 91
Tinerii români cu cele mai bune rezultate pe plan academic și extracurricular din țară și din străinătate vor fi premiați astăzi, 7 ianuarie, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti.
Cu acest prilej, aproximativ 1.000 de personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate deosebite în diferite domenii de activitate în anul academic 2014-2015.
Rezultatele remarcabile ale celor 35 de finaliști vor fi recunoscute prin șase categorii de premii: Studentul Român al Anului în Europa - nivel universitar și nivel post-universitar; Studentul Român al Anului în America de Nord; Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și, nu în ultimul rând, Premiul Special în Arte. Unul dintre cei 35 de finaliști va fi primi Marele Premiu de Studentul Român al Anului în Străinătate.
Câștigătorii vor fi desemnați în urma punctajelor primite din partea juriului prezidat de Acad. Prof. Univ. Dr. Ionel Valentin Vlad și format din: Acad. Prof. Dr. Victor Voicu, Acad. Prof. Dr. Solomon Marcus, Prof. H.C. Dr. Cicerone Rotaru, Horațiu Mălăele, Dr. Călin Ciofu și Dr. Dorin Dușciac.
Taguri

Comentează știrea

Cosmin
7 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei