Atmosferă incendiară la concertul Holograf, din Club Doors

de Vali PAPATANASIU Luni, 17 Octombrie 2016 353
Clubul Doors a redeschis, vineri, 14 octombrie, seria evenimentelor cu un concert extraordinar "Holograf Back in Town!". Clubul a fost neîncăpător, fapt ce a demonstrat, încă o dată, că Holograf este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe de muzică rock de către constănțeni. 

Solistul trupei, Dan Bittman, a fost la înălțime, încântându-i pe fani cu melodiile lor preferate, precum "Banii vorbesc", "Dincolo de nori", "Am rămas doar noi…". 

Clubul Doors a fost o gazdă primitoare pentru fanii Holograf, care au cântat cu patos, împreună cu membrii trupei, fiecare melodie. Pentru membrii trupei rock, concertul de vineri seara a fost motiv dublu de bucurie, deoarece, pe lângă faptul că au fost primiți cu căldură și emoție de publicul constănțean, în seara concertului, unul dintre chitariștii trupei, Iulian Vrabete, și-a serbat ziua de naștere. Așadar, fanii Holograf i-au urat chitaristului, în cor, "La mulți ani!", pe acordurile trupei lor îndrăgite. 

După spectacol, petrecerea a continuat în Club Doors, iar fanii deja vorbeau despre următorul concert Holograf, la Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei