Au dăruit din roadele toamnei persoanelor vârstnice, dar și colegilor

de Simona ANGHEL Luni, 21 Noiembrie 2022 234
Săptămâna trecută, la Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” din Constanța, s-a desfășurat campania „Săptămâna fructelor și a  legumelor donate" din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC).
Prin această activitate extracurriculară, elevii voluntari intenționează să dezvolte și să întărească abilitățile copiilor/tinerilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea și angajamentul.
De asemenea, elevii voluntari au avut prilejul de a dărui cu drag și bucurie din roadele toamnei Căminului de persoane vârstnice Constanța și Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Maria Montessori”.
La jumătatea săptămânii, elevii voluntari s-au deplasat alături de prof. coordonatori Cristina Georgescu și Aurora Catargiu, pentru distribuirea fructelor și a legumelor.
„Mulțumim tuturor cadrelor didactice, părinților și elevilor care s-au implicat în această  campanie, aducând un strop de bucurie, prin gestul lor civic!”, transmite conducerea școlii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei