BAC 2013 / ACUZAȚII de DARE de MITĂ, la NĂVODARI

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 03 Iulie 2013 810
Ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) și Inspectoratul Județean Școlar Constanța desfășoară cercetări, după ce o elevă care susținea Bacalaureatul la Liceul "Lazăr Edeleanu" din Năvodari a acuzat că a dat mită profesorilor și tot a fost eliminată din examen. Citește și Ce spune Inspectoratul Școlar Constanța despre incidentul de la Bac, din Năvodari


Astăzi s-a susținut proba obligatorie a profilului, respectiv matematică pentru real și istorie pentru uman. La ora 12,15, o elevă a apelat Serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că a fost dată afară din examen. Tânăra a afirmat că profesorul supraveghetor a eliminat-o întrucât avea telefonul mobil în buzunar, deși îl avea închis. Mai mult, eleva a susținut că a dat 400 de lei profesorilor, iar aceștia i-ar fi cerut mai mulți bani, iar pentru că nu a avut, a fost dată afară. Toate aceste aspecte sunt, în prezent, anchetate de instituțiile responsabile. 



Taguri

Comentează știrea

roman satul de prosti cu diploma
3 iulie 2013
bac

reintroduceti examenul scris la orice facultate drept singura proba ! prin eliminarea luarii in calcul a notei de la bac, dispar tentatiile... si semianalfabetii cu diplome de "titrati"

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei