Bani găsiți în WC-ul Grupului Școlar "Ion Bănescu" din Mangalia

de Camelia MIU - MITRIC Luni, 04 Iulie 2011 1383
Poliția constănțeană face cercetări cu privire la o sumă de bani care a fost găsită în toaleta Grupului Școlar "Ion Bănescu" din Mangalia. Descoperirea a fost făcută chiar în cea de-a treia zi de desfășurare a examenului de bacalaureat și se presupune că suma respectivă trebuia să ajungă la unul dintre profesori, drept mită. Este vorba de suma de 450 de lei, care a fost descoperită de membrii comisiei Inspectoratului Școlar Județean Constanța în toaleta grupului școlar. A fost sesizată Poliția, care a ridicat banii, urmând să stabilească ai cui sunt și de ce au fost lăsați la toaletă. Reprezentanții IPJ Constanța ne-au declarat că bancnotele respective vor fi suspuse unor teste specifice în vederea stabilirii amprentelor ultimelor persoane care au umblat cu ele.
Taguri

Comentează știrea

profu
4 iulie 2011
bani

unii fac bani si din cacat

Cenzura !!!
4 iulie 2011
Deja...

Deja ati sters comentariile facute in cursul zilei de ieri, asta inseamna cenzura !!! Noi nu comentam ce vreti voi, ci comentam doar adevaruri, realitati, etc.

c.zaporojan
4 iulie 2011
pt nr.2

dupa cum probabil ati observat, site-ul cugetliber a fost schimbat astazi. din pacate, comentariile din editiile anterioare nu au putut fi salvate din motive tehnice. asadar, cu scuzele de rigoare, nu este vorba de cenzura

Deja...
4 iulie 2011
Scuze dle. Zaporojan

Cu scuzele de riguare am inteles sistemul, chiar ma miram sa fie adevarata cenzura la Cuget Liber. Succes noului Dvs. site !!! Mereu alaturi de Dvs. !!!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei