Ei sunt cei care vă vor reprezenta! Birou nou de conducere la Asociația Elevilor din Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 13 Iunie 2017 385
Asociația Elevilor din Constanța are un nou Birou de Conducere.

Duminică, 11 iunie, chiar în ziua în care s-au împlinit patru ani de la înființarea Asociației Elevilor din Constanța, a avut loc ședința ordinară a Adunării Generale. În cadrul acesteia, conform Statutului Asociației, au avut loc alegerile ordinare anuale pentru funcțiile de conducere, administrare și control. 

Astfel, în mandatul 2017 - 2018, Biroul de Conducere al Asociației Elevilor din Constanța are în componență un președinte, patru vicepreședinți și doi vicepreședinți interimari. Constantin-Alexandru Manda, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", a fost reales președinte. Acesta va fi secondat de vicepreședinții Oana Ana-Maria Mardare, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic "Traian", Ana Maria Tudor, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", Andreea Bianca Pop, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Traian", și Sebastian Ștefan Onofrei, elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Traian". 

De asemenea, vor ocupa funcția de vicepreședinte interimar, pentru o peri-oadă de cel mult șase luni, Alex Nicolae Burghelia, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", și Geanina Maria Bostan, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic "George Călinescu". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei