Bobocii de la "Hurmuzescu" au avut un bal ca în povești

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 15 Noiembrie 2017 318
 Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a încheiat seria activităților dedicate "Școlii Altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun!" cu tradiționalul Bal al Bobocilor. Și, într-adevăr, bobocii, alături de organizatori, elevii clasei a XI-a E și profesoarele Ramona Popescu și Simona Olariu, s-au întrecut pe ei înșiși, devenind mai buni și mai experimentați în organizarea acestui spectacol mult așteptat an de an.
Elevii organizatori, împreună cu bobocii concurenți, au reușit să creeze o "Lume de poveste" și au purtat publicul în minunata atmosferă a basmelor și a poveștilor incitante, făcându-i pe toți complici ai aventurilor personajelor întruchipate pe scenă, dar și martori ai emoțiilor inerente ale bobocilor la debutul vieții de liceeni.
"Nu au lipsit momentele artistice în care elevii și-au demonstrat talentul actoricesc și au dovedit că au adevărate veleități de dansatori sau interpreți. Probele de cultură generală s-au împletit armonios cu voia bună și umorul, atmosfera generală fiind una incendiară. Publicul a avut parte de surprize artistice plăcute, spectacolul fiind unul interactiv, organizân-du-se tombole cu premii destinate spectatorilor", explică prof. Elena Roxana Siclitaru, consilierul de imagine al LTDH Medgidia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei