Ce premii au câștigat studenții Facultății de Construcții

de Simona ANGHEL Joi, 30 Aprilie 2015 231
Studenții Facultății de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța au participat, anul acesta, la Întâlnirea Academică și Culturală a Studenților din Ingineria Civilă din Iași - IACSIC 2015, eveniment național unic pe plan academic și cultural, care a adunat studenți din domeniul construcțiilor și instalațiilor ori arhitecturii, dornici de a socializa și de a prezenta sau dezbate probleme ori lucrări, cu aplicație în ingineria civilă sau ingineria instalațiilor.
Echipele universității au avut două prezentări excepționale și au ocupat locurile 3 și 4 din 14 echipe, din trei centre universitare: Iași, Brașov și Constanța.
Echipa formată din Roxana Iuliana Danilov, George Adrian Periverzov, Mădălina Ionela Vagner, îndrumător - as.dr.ing. Bucur Dan Peri-cleanu, a obținut locul III cu lucrarea "Studii privind metoda izolării bazei construcțiilor", iar lucrarea de pe locul IV s-a intitulat "Studiu comparativ privind realizarea betonului translucid cu diferite materiale", realizată fiind de Nicoleta Diana Bernianu, Rodica-Gabriela Bunghez, Ana-Maria Maican, îndrumător: as.dr.ing. Mihaela Pericleanu. 
Taguri

Comentează știrea

catalin
30 aprilie 2015
Angajare imediata !!!!!!

Angajare imediata !!!!! Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei