Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada anunță “RetroCinema” de MAI

de Carmen MOCANU Joi, 23 Mai 2024 685
Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada invită constănțenii pe data de 29 mai 2024, la ora 18:00 la “RetroCinema”, o serie de proiecții dedicate filmelor clasice ce au marcat istoria cinematografiei. Una dintre proiecțiile din aceasta serie este filmul “Splendoare în iarba/(Splendor in the grass)”, un film american de dragoste din 1961.
Biletele, tarif unic 12 lei/bilet, pentru proiecția filmului “Splendoare în iarbă” sunt disponibile spre vânzare: https://www.centruljeanconstantin.ro/movie/splendor-in-the-grass
“Splendoare in iarba” este un film simbolic din 1961, regizat de Elia Kazan, avându-i în rolurile principale pe Natalie Wood si Warren Beatty.
Înapoi în anul 1920, filmul explorează conflictele interioare și presiunile sociale care amenință să distrugă relația lor profundă și pasională. Cu o cinematografie captivantă și interpretări de excepție, "Splendoare în iarbă" rămâne un simbol al romantismului și al dramelor umane, fiind o experiență cinematografică de neuitat.
“RetroCinema” este un proiect inițiat de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin și Exploatare a filmului, pentru a aduce în atenția publicului filme clasice valoroase, oferindu-le spectatorilor ocazia de a descoperi sau redescoperi capodoperele cinematografiei într-un cadru plăcut și accesibil.
Durata filmului "Splendoare în iarbă" este de 124 de minute.
Trailerul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/vntQKtt_oRQ
Filmul "Splendoare în iarbă" este distribuit de Pro Video și rulează în format 2D.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei