Cine poate refuza un "Dineu cu proști"?

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 191
Cea mai de succes comedie din repertoriul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța revine pentru a șaptea oară la solicitarea publicului care a dorit să o vadă sau chiar… revadă.
Așadar, luni, 25 noiembrie, de la ora 19, Horațiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone, Tomi Cristin, Alexandru Georgescu revin în fața spectatorilor constănțeni cu comedia de mare succes "Dinei cu proști", de Francis Veber.
Vreți să vă distrați, să uitați de griji, să vă amuzați, vreți să râdeți, și iar să râdeți, atunci veniți să vedeți această comedie savu-roasă, bine construită, vie, alertă, eficace, cu o distribuție perfectă. O piesă de neuitat. Dincolo de situațiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive și de mișcările comice, piesei nu-i lipsește consistența psihologică.
Preț unui bilet este de 80 lei și 100 lei. 
Taguri

Comentează știrea

un cunoscator
23 noiembrie 2013
prostii după prostii

Nu poate fi vorba despre un ... repertoriu ... la Casa de cultură.O piesă ...eficace..piesei nu-i lipsește nimic. Dar să scrii și dinei cu proști adică un dineu doi dinei, ca să râdem, că doar e comedie.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei