Colective de valoare ale învățământului constănțean - Școala nr. 39

de Simona ANGHEL Joi, 10 Decembrie 2015 478
Pentru cei aproape 1.400 de elevi și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, săptămâna aceasta a debutat cu o frumoasă aniversare - 34 de ani de la înființare.
Prilej pentru copii, dar și profesori să urce pe scena sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța spre a le demonstra părinților și rudelor zestrea intelectuală cu care pornesc în viață din băncile acestei prestigioase unități de învăță-mânt constănțene.
Spectacolul oferit de elevii din cla-sele primare și gimnaziale a cuprins momente de muzică, dansuri, cor, gimnastică artistică, teatru. Un emoționant moment a fost dedicat memoriei fostului cadru didactic Fotinia Roșca.
"Aș dori să mulțumesc și pe această cale domnului director al Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, cu care avem o colaborare extraordinară și care an de an ne pune la dispoziție această sală pentru a le demonstra părinților, și de pe scenă, nu numai din bănci, că avem niște copii extraordinari, pe care noi, cadrele didactice, ne străduim să-i punem în valoare", a declarat prof. Nicoleta Bercaru, director. 
Taguri

Comentează știrea

890u
10 decembrie 2015
h

curvoooooooooooooooo

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei