Concert Mihai Mărgineanu&Band, de Ziua Femeii, la Harlequin by the Sea

de Simona ANGHEL Luni, 06 Martie 2023 228
La o lună după ce a concertat în Club Phoenix, miercuri, 8 martie, de la ora 21, artistul Mihai Mărgineanu revine la Constanța împreună cu bandul său, într-un concert special de data aceasta la Harlequin by the Sea.
Îndrăgitul artist are o biografie impresionantă, completată de rolul din serialul „Las’ Fierbinți”, în care trebuia să se ocupe doar de linia melodică. În cele din urmă, compozitorul a ajuns să interpreteze unul dintre cele mai comice personaje, Ardiles, hoțul satului, care în noua serie este foarte apreciat de public.
Născut pe data de 2 octombrie 1969, îndrăgitul artist a absolvit Liceul de electronică industrială, apoi s-a înscris la Universitatea Tehnică de Construcții. Cu toate că a terminat Facultatea de Instalații, vedeta s-a îndreptat spre o carieră în muzică.
Mihai Mărgineanu s-a lansat abia la 36 ani. Compozitorul și-a început cariera în industria muzicii în anul 2005, când a realizat câteva melodii pentru un grup de prieteni. Ulterior, acestea au ajuns pe internet unde au câștigat cu rapiditate popularitatea publicului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei