Concursul național "Educație pentru sănătate", ediția a IV-a

de Simona ANGHEL Joi, 29 Mai 2014 68
Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Județeană prin Biroul de Programe de Promovare a Sănătății și Educație pentru Sănătate, Constanța și Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Constanța, organizează în perioada 30-31 mai a.c., ediția a IV-a a Concursului național "Educație pentru Sănătate" 2014, inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale - MEN 2014.

Proba scrisă a concursului se va desfășura sâmbătă, 31 mai, începând cu ora 10, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" și va dura trei ore. Concursul este organizat pe trei secțiuni: secțiunea științifică / gimnaziu, secțiunea științifică – liceu și secțiunea "Afiș" pentru care vor intra în competiție aproximativ 200 de elevi ai claselor VII-XI. La cele trei secțiuni participă elevi din 11 județe ale țării inclusiv din municipiul București. Subiectele sunt realizate de medici de la Direcția de Sănătate Publică Constanța și sunt structurate astfel: o parte de creație și un test grilă. 

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 31 mai, începând cu ora 16:00, în sala "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei