Copiii învaţă să confecţioneze ornamente de Crăciun de la specialiştii Muzeului de Artă Populară

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 01 Decembrie 2022 439
În fiecare an, în preajma sărbătorile de iarnă, Muzeul de Artă Populară din Constanţa se pregăteşte de atelierele de lucru cu copiii, având ca tematică principală Crăciunul şi Anul Nou. Astfel, în perioada 7 - 16 decembrie, copiii de toate vârstele sunt invitaţi să participe la ateliere de creaţie, constând în confecţionarea unor ornamente pentru brad, felicitări şi sorcove. Activităţile muzeale vor fi organizate pe categorii de vârstă, iar grupurile de copii vor fi îndrumate de către specialiştii muzeului. Preţul unui bilet pentru participarea copiilor la atelier este 2,5 lei şi pentru efectuarea unui tur al muzeului alţi 2,5 lei. Pentru adulţi, biletul de intrare este 5 lei. Pentru programări şi informaţii suplimentare, puteţi trimite e-mail pe adresa [email protected] sau puteţi suna la numărul de telefon 0241.616.133.
Taguri

Comentează știrea

Rugaminte
1 decembrie 2022
Verificare Preturi

25lei e 1Pachet tigari. 2.5lei doar sa sti exact magazinul de paine si sa fie din aia "obisnuita". 1caiet e 10lei poate sa zicem si 1-2 culori din trusa. 2,5 lei poate 25lei/copil (dar eventual cu ceva suflet 10lei ca mai vad si autoritatile locale). La parinti 50lei in pp. e bine, se poate face si reducere la 10lei cu adeverinta de venit.

Invitatie
1 decembrie 2022
Pt. cei cu buna credinta

Se poate si varianta de 50% din locuri platite din fonduri locale si cu invitatie personalizata pt. cei care merita (fara a neglija "familia", poate varianta 1+1). Eventual poate si 1sponsor de ceai altul de biscuit.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei