Copiii sunt invitaţi la "Aventurile lui Totolino"

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 19 Aprilie 2024 12730
Duminică, 21 aprilie, începând cu ora 11:00, cei mici sunt aşteptaţi la restaurantul „Harlequin”, pentru a viziona piesa „Aventurile lui Totolino”. Ei vor putea vedea cum în poiana din mijlocul pădurii fermecate este marea sărbătoare a ouălor colorate, dar în acest an ouăle au dispărut misterios și toată bucuria pare întoarsă pe dos. Ca urmare, este nevoie de cineva curajos, dar primul întâlnit e chiar Totolino, iepurașul cel micuț și cam fricos. Cu ajutorul dragilor spectatori, deveniți deodată parte din povestea adevărată, Totolino va porni cu determinare și cu inima curată să găsească ouăle și să readucă armonia în pădurea fermecată.
De-a lungul aventurilor, iepuraşul află că această aventură nu este doar o săritură pentru recuperarea ouălor pe care le aduni și le salți, ci este ce te face pe dinăuntru să crești și să te înalți, despre forța prieteniei, încrederea în sine și puterea de a face lucruri bune pentru ceilalți.
Aşadar, copiii vor avea parte de aventuri, provocări și încurcături, dansuri, cânturi, sărituri. Totodată, ei vor învăţa ce înseamnă generozitatea și vor lua parte la frumoasa festivitate, împărțind ouăle colorate adunate sau vânate. Prețul unui bilet este 35 lei de persoană. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei