Doar câteva bilete la concertul lui Ștefan Bănică Jr.

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 283
Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19,30, debutează la Constanța, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, turneul național de promovare a ultimului album "Altceva" al unuia dintre cei mai iubiți și prolifici artiști din România care cuprinde mai apoi alte opt orașe. 

Ștefan Bănică Jr. a lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină. În ultimii 10 ani, Ștefan Bănică este unul dintre puținii artiști români care a lansat, cel puțin o dată la doi ani, un nou material discografic, un merit deloc de neglijat în condițiile în care în industria muzicală din România, și nu numai, albumele se produc din ce în ce mai rar pe fondul vânzărilor ce au scăzut considerabil în ultimii ani, copierea ilegală a muzicii de pe internet devenind o obișnuință.
Noul album Ștefan Bănică va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului și se va numi "Altceva". Albumul nu e numit întâmplător astfel, ci pentru că va fi altceva față de materialele discografice lansate de până în acest moment.
Biletele cu valoarea de 100 lei s-au terminat, după cum ne informează Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură din Constanța, iar cele de 80 lei și 150 lei se epuizează ușor-ușor, așa că ar trebui să vă grăbiți. Merită, totuși, să rețineți că spectatorii care vor achiziționa bilete de 150 lei vor primi la intrare o șapcă și un CD cadou.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei