Donație făcută de elevii Liceului Internațional de Informatică

de Simona ANGHEL Vineri, 26 Octombrie 2012 324
Membrii clubului Community Service, din cadrul Liceului Internațional de Informatică din Constanța, împreună cu prof. Claudia Bosoancă, au făcut o vizită copiilor de la Spitalul Județean Constanța. Acțiunea a fost prilejuită de sărbătoarea Kurban Bairam, care i-a făcut pe elevii acestui liceu mai generoși și mai doritori să-și ajute semenii. 

Voluntarii Community Service au cumpărat produse în valoare de 600 lei, pe care le-au oferit celor 14 copii abandonați în secția de Pediatrie, după ce, în prealabil, s-au consultat cu asistenta șefă Vali Rugină, care le-a vorbit despre nevoia de scutece de unică folo-sință și creme pentru iritații.
În urma acțiunii lor, elevii de la Liceul Interna-țional de Informatică transmit un mesaj simplu tuturor celor care pot și vor… "Urmați-ne exem-plul!".
v v v
Sărbătorea Kurban Bairamului a fost sărbătorită și în cadrul Școlii Spectrum. Și dacă tot nu s-au ținut cursuri, a fost organizată o mică petrecere cu tombolă pentru toți copiii participanți, urmată de o masă oferită de conducerea școlii pentru elevi, părinți, bunici, cadre didactice.
Nastratin Hogea le-a împărțit cadouri și dulciuri tuturor copiilor, iar un clovn s-a ocupat de reușita petrecerii, la care au fost prezenți și trei ponei care i-au plimbat pe cei mici în curtea școlii. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei