Echipa LUDOS, punctaj maxim la Noaptea Cercetătorilor Europeni, la un pas de premiul de popularitate

de Simona ANGHEL Marţi, 01 Iunie 2021 986
Alexandru Rareș Târhoacă, Borgazi Kaan Emre, Radu Mihai Bîrla, Ablez Aysel Eylul și Alexandru Picu sunt cei cinci elevi de clasa a IX-a de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” care au format echipa LUDOS.
Provocările lansate de „Descoperici” în cadrul turului virtual al concursului Noaptea Cercetătorilor Europeni Academy au fost gândite să le testeze membrilor acestei echipe nu doar cunoștințele din diferite domenii, ci și curajul, implicarea, modul de a gândi sau simțul umorului.
Datorită modului neconvențional de gândire, concentrării și lucrului foarte bine organizat în echipă, cei șase mirciști sunt membrii singurei echipe care a obținut un punctaj de 100%, cu un timp de rezolvare de 28:37 minute, câștigând astfel premiul la categoria „Academic Excellence”.
„Concursul a constat într-o serie de întrebări din diverse domenii, precum fizică, biologie și chimie. Acum a început bătălia pentru premiul de popularitate unde cea mai «populară» echipă trebuie să facă rost de cel mai mare număr de like-uri până vineri, 4 iunie”, declară Alexandru Târhoacă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei