Elevii din Medgidia, activi în proiectele Erasmus

de Cuget Liber Vineri, 30 Octombrie 2015 143
Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a participat la cea de-a treia reuniune transnațională a proiectului "Enterprise - The European Network of Youth Educational Tourism", din cadrul "Programului Erasmus", care a avut loc la Istanbul, Turcia. 

25 de elevi și profesori au derulat activități educative de predare-învățare în context non-formal, au organizat dezbateri care au avut drept scop o mai bună cunoaș-tere interculturală. 

"Scopul reuniunii a fost împărtășirea de bune practici școlare și deschiderea participanților spre o viziune incluzivă, spre toleranță și comunicare interculturală. 

Elevii și profesorii au lucrat împreună pentru a imagina o rețea de turism școlar. În acest scop, au vizitat obiective de interes turistic și cultural, școli, muzee, so-cietăți comerciale, au dezbătut teme precum opor-tunități de studiu și muncă în Turcia și au imaginat o hartă virtuală a principalelor obiective de interes cultural, social și de studiu pentru tinerii europeni", a precizat prof. Nicoleta Enache.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei