Elevii Liceului de Telecomunicații Constanța, în cursă la Campionatul Național de Robotică

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 13 Martie 2018 285
Echipa de elevi de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un amical de meciuri demonstrative premergătoare Campionatului Național de Robotică. Activitatea a reunit 23 de echipe din întreaga țară și a fost găzduită de Universitatea Politehnică București.
Acesta a fost însă numai un antrenament pentru echipele care vor intra în week-end-ul acesta în competiție. Sunt așteptați în jur de 1.000 de elevi din 55 de orașe.
"Amicalele de robotică sunt organizate cu scopul de a oferi un spațiu de antrenament pentru echipe, o simulare pentru Campionatul Național din București, ce se va desfășura în perioada 22 – 25 martie la Sala Polivalentă din București. Amicalele sunt un context care face posibilă comunicarea între echipe. Miza a fost exercitarea cooperării între echipe, fair-play și Gracious Professionalism", a explicat directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, prof. Andra Șandru. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei