Emil Hurezeanu - Doctor Honoris Causa al Universității "Andrei Șaguna"

de Simona ANGHEL Luni, 29 Februarie 2016 129
Miercuri, 2 martie, la ora 14, ambasadorul Emil Hurezeanu susține conferința "Problemele Europei", în Aula Magna a Universității "Andrei Șaguna". Evenimentul, în cadrul căruia va fi lansată la Constanța cartea "Pe trecerea timpului", va fi încununat de decernarea distincției de Doctor Honoris Causa al Universității "Andrei Șaguna" distinsului diplomat.
Personalitate fascinant polimorfă, cu un traseu profesional impresionant: poet, jurist, actor amator, jurnalist de radio, de televiziune și de presă scrisă, specialist în științe politice și, în cele din urmă, distins diplomat, Emil Hurezeanu revine în instituția constănțeană după ce în anul 2012, an jubiliar pentru Universitatea "Andrei Șaguna", a onorat absolvenții Facultății de Științele Comunicării și Științe Politice dăruind promoției numele său.
Taguri

Comentează știrea

nu il voi da
29 februarie 2016
DHC HUREZEANU

Pacat! Domnul Hurezeanu nu intelege CINE ii ofera titlul. Prea jos.... sa iei un titlu, orice de la Saguna. Domnule Hurezeanu, incercati sa aflati macar de pe net cine este Papari. Nu acceptati titlul. In realitate va dezonoreaza.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei