Eveniment important la Colegiul de Arte

de Simona ANGHEL Vineri, 12 Iunie 2015 90
Astăzi, la Colegiul de Arte va avea loc Concursul județean de interpretare instrumentală "Cantabile", aflat la cea de a IX-a ediție. Concursul ce se desfășoară anual, fiind organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Colegiul Național de Arte "Regina Maria" pe doua sectiuni: pian și suflători/percuție.

Ediția din acest an are înscriși în competiție 75 de elevi ce studiază instrumentul la C.N.A. "Regina Maria " pe diferite nivele de școlarizare: primar, gimnazial, liceal pentru secțiunea muzică cultă: pian, instrumente de suflat/percuție și se dorește a fi un cadru de manifestare culturală pentru elevii din segmentul învățământ vocațional, dar și un prilej de încununare a efortului depus în acest an școlar, deopotrivă de elevi și de profesorii îndrumători.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 15.30, în sala "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" unde vor evolua câte 3 finaliști de la fiecare secțiune pentru Trofeul Festivalului Cantabile - editia 2015. 

Taguri

Comentează știrea

rodica
12 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei