Faza județeană a Olimpiadei de limba engleză, găzduită de două unități constănțene

de Simona ANGHEL Joi, 14 Martie 2024 1257
În acest week-end, două unități de învățământ constănțene vor găzdui faza județeană a Olimpiadei de limba engleză, datorită numărului foarte mare de candidați.
Sâmbătă, 16 martie, vor susține proba scrisă a acestei faze a olimpiadei elevii de gimnaziu la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, în timp ce liceenii se vor prezenta la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”.
Accesul elevilor se va face în intervalul orar 9 – 9,30, elevii având la ei act de identitate/ carnet de note cu poză, în cazul celor sub 14 ani.
Derularea probelor este prevăzută a dura două ore în cazul elevilor de gimnaziu (între orele 10 – 12), respectiv trei ore în cazul liceenilor (10 – 13).
Afișarea rezultatelor, anonimizat, va avea loc în aceeași zi la sediul centrului de evaluare (Colegiul Pedagogic) și pe forum ISJ Constanța.
Eventualele contestații se vor depune strict în format fizic la sediul Colegiului Pedagogic luni, 18 martie, în interval orar 9 - 11.00, la secretariat, urmând ca afișarea rezultatelor finale, după contestații să aibă loc în aceeași zi.
Proba orală, pentru toți elevii calificați în urma derulării probei scrise, va avea loc în data de 23 martie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei