Grimus și Ducu Bertzi vin în week-end la Constanța

de Paula TUDOR Joi, 04 Octombrie 2012 296
După ce au cântat în deschiderea unor concerte date de trupe de răsunet precum Red Hot Chili Pepers, sau Placebo, după ce au tras o cântare și la celebrul și imensul Sziget Festival, trupa Grimus vine să cânte și la Constanța.

Înființată în Cluj, în 2005, a urcat repede în topurile posturilor de radio atât din Marea Britanie - la Insomnia Radio UK, cu piesele "Solitude" și "In a Glimpse", cât și din Bruxelles. Grimus va cânta pentru constănțeni mâine, 5 octombrie, la clubul Doors. Prețul unui bilet este de 15 lei.
Un alt nume cunoscut românilor, dar din altă zonă muzicală a scenei este Ducu Bertzi, care vine să cânte în aceeași locație, și nu vine singur. Duminică, 7 octombrie, acesta va susține un concert inedit alături de violonistul Mihai Neniță. 
Cu o activitate mai mare de 30 de ani și 4000 de concerte, Ducu Bertzi nu prea mai are nevoie de nicio prezentare. E suficient să spunem doar atât: "Când s-o-mpărțit norocu", "Așa be oamenii buni", "Floare de colț", "M-am îndrăgostit numai de ea", "Și de-ar fi" , "Suflet fără chei"…
Prețul unui bilet este de 20 de lei. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei