Harry Tavitian cântă în Vamă

de Ana FULAȘ IONESCU Marţi, 28 Iulie 2015 181
Mâine, 29 iulie, ora 22.30, Harry Tavitian va cânta în Vama Veche, la Papa la Șoni. Artistul o va avea invitată pe scenă pe fiica sa - Aida Tavitian (voce).
Pianistul Harry Tavitian este una dintre personalitățile care a marcat evoluția jazz-ului românesc și nu numai. Tavitian a jucat un rol activ și în apariția școlilor naționale de jazz din Europa.
"Harry Tavitian se numără printre pianiștii extraordinari care au inițiat și au desăvârșit Noul Jazz Est-European", spunea unul din cei mai importanți critici de jazz din Austria (Richard Schuberth, Radio ORF1). Harry Tavitian ne-a declarat: "Mă bucur să cânt iarăși în Vamă, un loc care - în ciuda presiunilor comercializării - adună încă mulți oameni pentru care libertatea interioară este cel mai important lucru."
Aida Tavitian, născută în 1976, este fiica pianistului, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București. Este profesoară de pian la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța. A cântat cu Corul Radiodifuziunii Române sub bagheta maestrului Aurel Grigoraș și a colaborat cu Corul Madrigal. Cântă jazz în diverse formule cu muzicieni constănțeni și în ultimii ani a fost invitată în concertele lui Harry Tavitian de la Constanța, București, Mangalia și Vama Veche. 
Taguri

Comentează știrea

Doina
6 august 2015
E real, trebuie doar sa vezi!

E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei