Încep înscrierile în învățământul primar

de Cuget Liber Joi, 08 Martie 2018 101
Cererile de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2018 - 2019 se pot depune începând de joi, până pe 26 martie, o a doua etapă fiind programată în perioada 12 - 18 aprilie.
"În clasa pregătitoare pot fi înscriși copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv. La solicitarea părinților, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscriși dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Județean/al Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 - 23 martie", anunța recent Ministerul Educației.
Cea de-a doua etapă, 12 - 18 aprilie, este rezervată pentru copiii care nu au fost înscriși în prima fază sau care nu au participat la aceasta, cererile urmând să fie completate din nou în funcție de locurile disponibile.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei