Înregistrare șocantă cu o profesoară de română, care înjură ministrul Educației: "Ligia Deca, o imbecilă și o analfabetă"

de Alina DRACOPOL Joi, 06 Iulie 2023 296
O profesoară care predă limba română, la Colegiul Național Regele Ferdinand, din Sighetu Marmației, a fost înregistrată în timp ce spunea în fața elevilor ei că Ligia Deca, ministrul Educaţiei, este ”imbecilă” și ”analfabetă”.

Nu este prima dată când profesoara din Sighetu Marmației folosește un astfel de limbaj. Părinții au fost deranjați de acest aspect și au făcut o sesizare la poliție, deoarece aceeași atitudine este manifestată și la adresa elevilor, scrie bzi.ro
„Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este o analfabetă, (…) și sper că o să scăpăm de ea, așa, avem o ministră care în viața ei n-a predat o oră. Nici măcar n-a intrat într-o sală de clasă. Și este ministrul Educației. Vă pot încheia cu două note, potrivit ei”, spune profesoara la clasă.

Contactată telefonic de playtech.ro pentru un punct de vedere, profesoara care a fost înregistrată insultând-o pe Ligia Deca a spus că nu are nimic de declarat și că se desfășoară o anchetă în urma incidentului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei