La Școala din Poarta Albă, prin joc se predă ”Prevenirea, recunoașterea și gestionarea bullyingului”

de Simona ANGHEL Joi, 26 Ianuarie 2023 331
Micii școlărei de la clasele a I-a A și B ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă, ȋndrumaţi de profesorii pentru învățământ primar Raluca Silveşan şi Ioana Daniela, au desfășurat cea de-a cincea lecție, „Prevenirea, recunoașterea și gestionarea bullyingului”.
Prin joc, elevii claselor I au fost încurajați să desfășoare diverse activități, au aflat informații noi şi utile pentru creșterea siguranței lor pe drum spre școală, la școală, în mediul online şi atunci când sunt singuri acasă. Pe parcursul anului școlar, în cadrul proiectului, se vor desfășura activități interesante la nivelul clasei I.
Programul național Școala Siguranței TEDI, adresat elevilor de clasa I, continuă cu a VIII-a ediție în anul școlar  2022- 2023.
„Prin activitățile și jocurile distractive concepute pentru ei, cu sprijinul partenerului MASPEX România și prin intermediul cadrelor didactice, TEDI îi ajută pe copii să descopere noi informații utile pentru creșterea siguranței lor pe drum spre școală, la școală, în mediul online și atunci când sunt singuri acasă”, transmite prof. Florentina Mangri, directorul Școlii nr. 1 Poarta Albă.
„Tedi – Școala Siguranței” este un program educațional care se înscrie în inițiativa remarcabilă a îmbunătățirii siguranței celor mici din clasa I. Programul este inițiat de firma Maspex Romania și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației  și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei