Ca rezultat al parteneriatului cu ISJ Constanța Liceenii participă la cursurile Universității "Andrei Șaguna"

de Simona ANGHEL Vineri, 25 Ianuarie 2013 285
Universitatea "Andrei Șaguna" și Inspectoratul Școlar Județean Constanța au încheiat un nou parteneriat de colaborare, ce are în vedere atingerea mai multor obiective de interes comun în domeniul educației.
Pentru că orice activitate profesională solicită un anumit grad de creativitate, colaborarea celor două instituții a debutat în acest an prin organizarea de seminarii de creație. Într-o piață cu o concurență atât de acerbă, este necesar să fii creativ pentru a fi auzit și ascultat. 
"Am încheiat acest parteneriat pornind de la realitatea că educația și formarea de înaltă calitate este fundamentală pentru a permite elevilor să se afirme în societatea cunoașterii și să facă față în mod eficient concurenței din economia globalizată și recunoscând necesitatea acută de a oferi modele care să îi motiveze pe elevi pentru continuarea educației și pentru înlesnirea trecerii acestora de la o treaptă educațională la alta", a declarat prof. univ. dr. Aurel Papari, președintele Fundației "Andrei Șaguna". 
Provocarea constă în descoperirea unui mod de utilizare a creativității ca pe un avantaj competitiv, de aceea UAS realizează activități extra-curriculare, la sediul universității sau în liceu, în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!", încurajând participarea elevilor la orele deschise susținute de profesorii Universității "Andrei Șaguna". 
Taguri

Comentează știrea

valy
14 aprilie 2013
publicitatea

HA HA HA HA ! Este o forma de publicitate mascata pentru Saguna............nu mai are studenti multi si Papari vrea TOTUL..l-a gasit pe Poescu sa-l ajute RUSINOS !!!!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei