Liceul ”C.A. Rosetti”, gazda fazei județene a Olimpiadei de chimie

de Simona ANGHEL Joi, 21 Martie 2024 764
Pentru etapa județeană a Olimpiadei de Chimie, care se va desfășura sâmbătă 23 martie, începând cu ora 9.30, la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“ Constanța s-au calificat 93 de elevi din clasele VII- XII.
Accesul elevilor în centrul de concurs se va face  în intervalul 8.00 - 8.30. Elevii participanți la etapa județeană vor avea la dispoziție, pentru rezolvarea subiectelor trei ore, din momentul în care au primit subiectele de concurs. Este interzis accesul elevilor, în sala de concurs, cu orice fel de materiale informative: manuale, culegeri, tabele periodice, caiete etc. De asemenea, se interzice accesul în sala de concurs cu telefoane mobile. Este permisă utilizarea calculatoarelor neprogramabile. Elevii participanți  vor avea asupra lor un act de identitate sau carnetul de elev, în vederea legitimării.
Conform regulamentului de organizare, la etapa județeană a olimpiadei, se acordă, pentru fiecare an de studiu, de regulă, trei premii, un premiu I, un premiu II si un premiu III, precum și un număr de mențiuni reprezentând maximum 15% din numărul participanților, rotunjit la numărul întreg imediat superior, în cazul unui număr fracționar, cu condiția ca punctajul obținut de elev să fie cel puțin 60% din punctajul maxim obținut la nivel național la clasa respectivă.
Rezultatele vor fi afișate sâmbătă, 23 martie, la sediul Liceului „C.A. Rosetti” și pe site-ul ISJ Constanța. Contestațiile se vor depune luni, 25 martie, la sediul liceului, iar rezultatele finale după contestații vor fi afișate tot luni, 25 martie .
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei