Ministerul Educației organizează dezbatere publică online la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România

de Simona ANGHEL Vineri, 24 Decembrie 2021 324
Luni, 27 decembrie 2021, de la ora 8:00, Ministerul Educației organizează dezbaterea publică online cu privire la Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, republicată, la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România și a altor asociații.
Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) + organigrama și nota de fundamentare pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educației.
Nota de fundamentare
Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ținând cont de HG nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dezbaterea publică online se va desfășura în sistem videoconferinţă utilizând aplicația Google Meet, care poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.
Pentru a avea acces în dezbaterea publică online organizată luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, trebuie transmis numele și prenumele persoanelor participante, precum și datele de contact (telefon mobil şi adresă de e-mail funcțională) pentru înscriere și pentru a primi confirmarea de participare.
Confirmarea participării poate fi făcută printr-un e-mail trimis pe adresa [email protected], până vineri, 24.12.2021, ora 14:00.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei