Mircea Diaconu, dat în judecată pentru calomnie

de Cuget Liber Luni, 14 Mai 2012 433
Managerul Sălii Palatului, Lucian Iliescu, a anunțat că îl va da în judecată pentru calomnie, astăzi, pe actualul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, potrivit unui comunicat de presă. Lucian Iliescu solicită premierului Victor Ponta să-l demită pe Mircea Diaconu din funcția pe care acesta o deține.
"După ce m-a somat să-mi dau demisia din funcția de manager al Sălii Palatului, amenințându-mă cu represalii politice și administrative dacă nu mă supun, Diaconu a recidivat: m-a calomniat fără nicio probă. Constatând dubla sa iresponsabilitate, o dată în calitate de ministru lipsit de orice spirit managerial care acuză fără probe, a doua oară în calitate de personaj politic lipsit de morală, îi cer premierului Victor Ponta să-l demită pe Mircea Diaconu", se arată în comunicatul amintit.
Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a dispus efectuarea unui control privind activitatea de management desfășurată la Sala Palatului, în vederea verificării posibilelor disfuncționalități și nereguli în funcționarea instituției.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei