Momente festive la Liceul "C.A. Rosetti" Constanța

de Simona ANGHEL Joi, 30 Mai 2013 408
Pentru fostul liceu SNC, actualmente Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" din Constanța, mâine este sărbătoare. În timp ce elevii își vor testa cultura generală pe tema "Viața și activitatea culturală a lui C.A.Rosetti", în sala de festivități va avea loc un spectacol care va deschide seria evenimentelor.


În cadrul unui Curs festiv de absolvire a claselor terminale va avea loc predarea Cheii liceului de către reprezentantul claselor terminale sau șeful de promoție către reprezentantul claselor a XI-a, ocazie cu care vor ține discursuri directorul prof. Elvira Nica, directorul adjunct, diriginții și  elevii Un alt moment emoționant îl va constitui dezvelirea plachetei cu directorii și șefii de promoție.

Taguri

Comentează știrea

un prof.
31 mai 2013
schimbari majore

de cand este d-na Nica director a facut multe pt scoala,s-au schimbat foarte multe in bine in liceu, este de lucrat fiind o scoala grea, dar se doreste sa se faca schimbari, iar imaginea scolii a crescut foarte mult in acest an scolar; daca ne-ar lasa niste "doamne" si "domnisoare" prof., ar fi perfect, avand in vedere ca este o scoala, elevii trebuiesc instruiti, educati nu au nevoie de persoane care ar putea lucra ca "jandarmi" la Penitenciarul Poarta Alba, avand un fizic,dar mai ales un comportament grosolan, deloc feminin, demn de o doamna, mai ales de o persoana ce se presupune a fi prof, a fi intelectual. Sunt destui profi, chiar si tineri, care isi fac bine meserie chiar si la disciplinele: chimie, geografie, informatica, mate, mecanica...

poporul
31 mai 2013
evitati excesul de lamai!

rugam domnisoarele si pe cateva doamne profe din liceu care consuma cel putin 3 lamai la micul-dejun sa se calmeze; desi bate vantul, zboara una alta,totusi, persoanele care vor sa devina directori,sa aspire, sa viseze inca ca nu sunt dorite de nimeni, nici de sus, de unde se fac numirile, nici de scoala...P.S. experimentele se fac in laborator nu pe "pacienti"

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei