O expoziție foto de excepție la Biblioteca Județeană

de Simona ANGHEL Miercuri, 25 Martie 2015 86
Expoziția foto găzduită zilele acestea de Biblioteca Județeană "I.N. Roman" din Constanța a fost lansată anul trecut, cu prilejul Zilei Naționale a României, în City Park Mall, unde a fost apreciată de mii de vizitatori.

Apoi a poposit la Biblioteca în Culori, din Tomis Mall și acum, timp de o lună, poate fi admirată la sediul Bibliotecii Județene. Ea dezvăluie constănțenilor 100 de locuri pe care trebuie să le vadă neapărat în România.

Proiectul inițiat de Rețeaua Regională Radio România și Radio Constanța ne poftește "pentru început în Delta Dunării, un loc binecuvântat, scăldat deopotrivă de razele soarelui cât și de reflexiile apei, apoi, vă invităm cu Mocănița pe valea Vaserului, cu nuanțele de verde crud pe care le capătă pădurea i iarba, pe ploaie, la început de vară. Un alt loc pe care nu trebuie să-l ratați este Poiana Mărului, o stațiune situată în inima munților Țracu, la 500 de metri altitudine, unde veți simți cum întineriți", se mai arată în invitația lansată de organizatori.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei