Oferă-i un cadou cu adevărat valoros: înscrie-l la cursuri de engleză pentru copii!

de Cuget Liber Vineri, 28 Iulie 2023 113
Copiii învață limba engleză cu plăcere și nu percep această activitate ca pe o obligație. Pentru ei, procesul de învățare este doar un joc, fără inhibiții sau limitări. Au o abilitate înnăscută pentru a deprinde, în paralel cu limba maternă, și alte limbi străine. Sunt foarte dezinvolți și avizi în a descoperi cât mai multe lucruri. Dacă ai un copil, hrănește-i curiozitatea și înscrie-l la cursuri de engleză pentru copii! Cadoul tău își va păstra valoarea pe termen lung, având o contribuție majoră pentru viitorul său.
 
Beneficii la care poate nu te-ai fi gândit
 
Studiile pedagogice efectuate de-a lungul anilor au evidențiat faptul că, până la vârsta de 6 – 8 ani, copiii se află în perioada cu cea mai bună capacitate de dezvoltare. Viteza cu care ei asimilează informațiile în acest interval este de neegalat, comparativ cu celelalte etape ale vieții. De aceea, specialiștii recomandă participarea la cursuri engleza copii Flying Colours la vârste cât mai fragede.
 
Două dintre cele mai mari avantaje ale învățării unei limbi străine în primii 8 ani de viață constau în dobândirea cu ușurință a accentului nativ și a unui vocabular bogat, care va rămâne permanent activ în memorie. Este deja dovedit faptul că noțiunile învățate în copilărie sunt păstrate la loc sigur în "biblioteca" creierului, putând fi accesate oricând fără mari eforturi. 
 
Cu cât îl vei înscrie mai repede la cursuri engleză pentru copii, cu atât va obține performanțe mai bune în ceea ce privește pronunția cuvintelor, putând ajunge la nivelul de vorbitor nativ până la adolescență. Un aspect interesant în acest sens este faptul că fiecare copil reușește să vorbească natural într-o limbă străină, înainte de a acumula cunoștințe la fel de avansate de citire sau scriere. Așadar, este realmente important să profiți de aceste atuuri cu care este înzestrat copilul tău, pentru a-l ajuta să vorbească corect limba engleză, fără a depune prea mari eforturi.
 
Metode de predare eficiente și prietenoase
 
Cursurile interactive, bazate în mare parte pe educația prin joacă, sunt foarte îndrăgite de participanți. Dialogurile practice și utile, inspirate din activitățile de zi cu zi, conversațiile în grup, cântecelele și poeziile sunt instrumentele perfecte pentru ca sesiunile de pregătire să fie cât mai prietenoase și captivante.
 
Fiind organizate într-un cadru motivant, copiii își dezvoltă spiritul de competiție, crescându-și astfel și încrederea în forțele proprii. Mediul de lucru antrenant favoriează în egală măsură și abilitățile de socializare ale copiilor, aceștia simțindu-se confortabil și în siguranță. Copilul tău va avea astfel ocazia nu numai să învețe o limbă străină, ci și să își facă noi prieteni, cu care să aibă pasiuni comune.
 
Grupe pentru cursanți între 4 și 14 ani
 
Grupele din cadrul programelor de cursuri de engleză pentru copii sunt alcătuite din maximum 8 – 10 cursanți, pentru ca timpul dedicat fiecărui copil să fie suficient. Lecțiile sunt axate pe jocuri și multă comunicare, fiind încurajat lucrul în perechi sau în grup. Elementele interactive și distractive mențin atenția participanților și nu lasă loc monotoniei sau plictiselii.
 
Modulele destinate celor cu vârste între 10 și 14 ani sunt concepute și pentru a pregăti și ajuta cursanții să promoveze cu succes examenele de engleză Cambridge KET și PET, care echivalează testul de limba engleză pentru admiterea la clasa a IX-a bilingv Engleză. Pe parcursul lor, au ocazia să învețe cum să abordeze fără dificultăți probele specifice acestor examene.
 
Oferă-i, deci, un cadou valoros și înscrie-l la cursuri de engleză pentru copii! Progresele pe care le va face vor fi remarcabile și își vor pune amprenta pe termen lung.
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei