Opt profesori ai Liceului”Traian”, beneficiari ai unei perfecționări Erasmus, în Spania

de Simona ANGHEL Miercuri, 20 Martie 2024 7186
Până la finele acestui an școlar, Liceul Teoretic „Traian” Constanța, desfășoară activitățile corespunzătoare primului an de Acreditare ERASMUS+ în domeniul Educației Școlare.
În cadrul proiectului 2023-1-RO01-KA121-SCH-000130762, pentru acest an, unitatea școlară beneficiază de o finanțare în valoare de 27.330 de euro, acordată de Comisia Europeană.
Prima mobilitate, la care au participat opt cadre didactice, a avut loc în perioada 26 februarie -1 martie 2024, în Torrox (Spania). În cadrul mobilității, patru profesori au participat la activități de tip Job shadowing, și alți patru la sesiunile cursului Digitalization-IT.
Activitățile desfășurate au contribuit atât la îmbunătățirea competențelor digitale, cât și a competențelor organizaționale/manageriale, de comunicare și lingvistice ale cadrelor didactice.
„Profesorii noștri au fost provocați să încerce noi instrumente, tehnici și metode care îmbunătățesc procesul de predare și învățare, având astfel posibilitatea de a reflecta asupra propriilor domenii de dezvoltare personală și profesională”, a transmis prof. Gabriela Bucovală, directorul Liceului Teoretic „Traian”.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei