Peste 600 de participanți la Festivalul "Dobroge, mândră grădină"

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 22 Iunie 2013 80
Începând de mâine și până pe 30 iunie, Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, dă startul celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor pentru Tineret "DOBROGE, MÂNDRĂ GRĂDINĂ".


Evenimentul se va organiza în Mangalia - pe Scena plutitoare, Mamaia - pe Scena Cazino, Cumpăna - la Căminul Cultural, Albești - pe Scena în aer liber, 23 August - Căminul Cultural, Dulcești - Scena în aer liber și Neptun – "Rosemarie". La festival și-au anunțat participarea un număr de 26 ansambluri de cântece și dansuri populare și ansambluri folclorice din România, patru ansambluri folclorice de peste hotare și 12 grupuri de folcloriști din județul Constanța. În cadrul festivalului vor exista și două secțiuni de concurs: ansambluri de cântece și dansuri populare și ansambluri folclorice. 

Seară de seară, în stațiunile Neptun și 2 Mai, începând cu ora 23, va avea loc concursul de frumusețe "MISS DMG-FEST" 2013.
Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 21,30, în localitatea Albești se vor desfășura Gala Laureaților și festivitatea de decernare a premiilor. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei