Premieră în România: Licitație a vânătorilor, cavalerilor și căpitanilor de vapor

de Cuget Liber Joi, 10 Noiembrie 2011 441
Licitația de Cinegetică, Echitație și Marinărie a casei Artmark va aduce, în premieră în România, o selecție de obiecte de artă decorativă și alte artefacte care au legătură cu estetica și simbolismul celor trei nobile pasiuni, pe 17 noiembrie, în Capitală, informează un comunicat, citat de Mediafax.
Artmark organizează pe 17 noiembrie, de la ora 19.30, la Athénée Palace Hilton din București, Licitația de Cinegetică, Echitație și Marinărie și Licitația de Alb-Negru, dedicată graficii românești de autor.
Licitația de Cinegetică, Echitație și Marinărie este primul eveniment Artmark dedicat celor trei mari și aristocratice pasiuni. Majoritatea dintre cele peste 90 de loturi au prețuri până în 250 de euro, iar valoarea lor estimativă totală este de aproximativ 60.000 euro. Printre piesele centrale scoase la vânzare se numără instrumentele de navigație, accesoriile tehnice legate de aceste preocupări, dar și trofeele și medaliile care le încununează. Licitația impresionează și printr-o colecție interesantă și variată de bijuterii din aur cuprinzând insigne, broșe, butoni etc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei