Galerie FOTO / Proiectul “Food for Life” desfășurat la Campusul Școlar din comuna Cumpăna

de Madalina PETRESCU Joi, 09 Mai 2024 27169
La Campusul Școlar din comuna Cumpăna, a avut loc, joi, 9 mai 2024, un eveniment deosebit în cadrul proiectului "Food for Life".

Campania "Porția de Bunătate" inițiată de Asociația “Sol Maris” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Comunei Cumpăna și împreună cu parteneri numeroși au oferit unui număr de 50 de copii din localitate o zi specială, de neuitat.


“Copiii, aflați în evidența Compartimentului de Asistență Socială, au primit un prânz bogat și au participat la diverse activități întreținute de voluntarii asociației și animatorii de la Clubul Amicii, cât și de DJ Paul. De asemenea au imortalizat amintirile acestei zile mulțumită Căsuței Foto Happy. S-au alăturat evenimentului și elevi de la Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța, care au adus cu ei 50 de pachete cu dulciuri pentru copiii participanți”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.


Este deja al treilea an în care se desfășoară o astfel de acțiune în comuna Cumpăna, celelalte două fiind realizate cu sprijinul Crucea Roșie Română, filiala Constanța.


“Ne bucurăm să vedem comunitatea implicată în astfel de inițiative și că putem să aducem un strop de bucurie în inimile copiilor din Cumpăna”, au mai spus oraganizatorii.





Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei