Promovare surpriză la Bacalaureatul special

de Simona ANGHEL Vineri, 29 Mai 2015 139
Aseară, Inspectoratul școlar Județean Ilfov a afișat rezultatele sesiunii speciale a Bacalaureatului, la care au participat elevii de-a XII-a implicați în pregătirile pentru diferite competiții internaționale. 

După ce ani la rând rata de promovare a fost jenantă, în 2013 de sub 50%, iar în 2012 de 34%, iată că ieri liceenii olimpici au scris "istorie" cu o promovabilitate de 93,3%.

De la Constanța, au participat elevele Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" Diana Ioana Anastase și Irina Andrada Crăciun, care s-au calificat în loturile de chimie, respectiv geografie. 

Eleva Bianca Beatrice Barbatos, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" face parte din lotul național al Concursului Coregrafic Internațional din Italia. 

Patru sportive din Constanța se pregătesc pentru Jocurile Olimpice Europene și Campionatul Mondial de Juniori U23, respectiv elevele Andra Sîrbu și Daniela Varona, de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", calificate în loturile României pentru Jocurile Olimpice Europene și la Campionatul Mondial de Juniori și Tineret U23, în timp ce Lavinia Ioana Panaete (Liceul Teoretic "Ovidius") și Bianca Maria Gorgovan (Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu") vor face parte din lotul național la Jocurile Europene din 2015. 

Taguri

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei