Șapte elevi constănțeni susțin Bacalaureatul în sesiune specială

de Simona ANGHEL Miercuri, 22 Mai 2024 191
Dedicată absolvenților de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale sau care susțin admiteri la academii militare din Statele Unite, sesiunea specială a Bacalaureatului 2024, găzduită, zilele acestea, de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, este în plină desfășurare.
În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață într-una din limbile minorităților naționale dau proba scrisă la limba maternă pe 24 mai, conform calendarului oficial.
Luni, 27 mai, încep probele de competențe. Rezultatele inițiale pentru cei 185 de elevi înscriși vor fi afișate pe 31 mai, până la ora 12. Contestațiile se vor depune în aceeași zi, între orele 12 și 14.
Din județul Constanța s-au înscris la această sesiune specială șapte liceeni: doi de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, doi de la Colegiul Comercial „Carol I” Constanţa, unul de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa, unul de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanţa și încă unul de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei