Școala din Dorobanțu are cu ce se mândri în vacanță

de Simona ANGHEL Luni, 07 Septembrie 2015 155
Cum am mai scris recent, sunt școli constănțene în care profesorii, chiar dacă au fost considerați în vacanță, s-au preocupat pentru a le oferi elevilor o alternativă de a participa la câteva activități deosebite, ce pot constitui amintiri plăcute peste ani.
Așadar, după ce am consemnat activitățile de la Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța, iată că o altă școală, din mediul rural, a inițiat activități în cadrul proiectului educativ județean "Educația în școala de vară".
Școala Gimnazială nr. 1 Dorobanțu, structură a Liceului Tehnologic "I.C. Brătianu" Nicolae Bălcescu, a oferit elevilor din clasele I, a III-a și a IV-a cursuri în cadrul școlii de vară organizate de prof. înv. primar Rodica Paleru, prof. înv. primar Sofia Nicoleta Florea, prof. înv. primar Farida Șeicahmed, în colaborare cu directorul școlii, prof. Tatiana Stoica.
Titlul proiectului la nivel local a fost "Ne mândrim cu munca noastră".
Categoriile în care s-au încadrat activitățile au fost jocuri și creație, lectură/teatru, jocuri și artă culinară, activități de voluntariat, purtând titluri de genul "Kids sport" - întreceri sportive cu bicicleta, mingea și corzi, "Micii actori" - vizionarea și dramatizarea unei povești, crearea unei coperți a cărții citite în vacanță, "Implică-te și tu!" - realizarea unor colecte de rechizite în scopul donării lor pentru cazuri sociale, "Master chef" - achiziționarea unor alimente sănătoase și prepararea unor sandvișuri, "Ne mândrim cu munca noastră" - realizarea unor afișe cu impresii despre această săptămână, a unor chipuri vesele pe CD, expoziții cu lucrările realizate. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei